Navigacija
icon_Home.png Home
icon_Forums.png Forum
icon_ludnica_ipod_25.png LudnicaShow/Hide content
Access restricted to our members Now Playing
Access restricted to our members Playlist|Requests
Access restricted to our members New Additions
Access restricted to our members Top Songs
Access restricted to our members Top Users
Access restricted to our members Listener Locator
icon_News.png NewsShow/Hide content
Access restricted to our members Arhiva clanaka
icon_info_25.png InfoShow/Hide content
Access restricted to our members Ankete
tree-T.gif Feedback
tree-T.gif Preporucite nas
Access restricted to our members Top 10
tree-L.gif Vas profil
Now Online
Trenutno je nazočno, 32 gostiju i 0 članova koji su on-line.

Vi ste anonimni korisnik. Možete se registrirati ako kliknete ovdje
User Info
Vas IP: 3.238.132.225

Dobrodosli, Anonymous
Nadimak
Lozinka
Sigurnosni kod
Sigurnosni kod
Upisi sigurnosni kod


· Registrirajte se
· Izgublljena Lozinka
Server Date/Time
27 September 2021 21:32:13 UTC (GMT +0)
Anketa
Koju vrstu glazbe najradje slusate

pop (pop-rock)
zabavnu
tamburica/klape
rock/metal/punk
jazz/soul/blues
elektronicka glazba (house/techno/dance)
hip-hop
duhovna glazba
turbofolkTrenutni rezultati
Sve ankete

Glasova: 77
Komentara: 0
Slušaj LuDNiCu
Prijatelji
D&D Cromp3
 

 

....::Mjuza.net....Hrvatski Glazbeni Portal::....: Glazbene Novosti

Search on This Topic:   
[ Go to Home | Select a New Topic ]

Glazba: DRAZEN ZECIC: Priprema novi studijski album

Postavljeno 24.01.2013 @ 16:01:02 UTC u Glazbene Novosti
od Micro

Singlom "Ljubio sam nevjernicu", objavljenim krajem prošle godine, Dražen Zečić je najavio ponovni ulazak u studio i pripremu novog studijskog albuma. Njegov prethodnik "Crni kralj i bijela dama" objavljen 2011. godine i danas je među najprodavanijim izdanjima zbog čega Zečić ima još veću odgovornost prema svojoj publici. Iako je njihova međusobna ljubav i poštovanje potvrđena koncertnim spektaklom u pulskoj Areni, s kojeg je objavljen "Best of" live CD i DVD, Zečić nikako ne želi spavati na lovorikama slave već i dalje pazi da pjesme budu na onom nivou koji njegova publika očekuje.

Osim nekoliko koncerata u veljači Zečić se drži i svoje tradicije kad su u pitanju koncerti za vrijeme korizme kada ga je nemoguće vidjeti na pozornici. Upravo to vrijeme će iskoristiti za rad na svom novom albumu, ali i prvom solo albumu Ivane Kovač kojoj je već napisao dvije pjesme "Raskoš" i "Što stari ljudi kažu".

Glazba: "Mižerja" će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2013.

Postavljeno 16.01.2013 @ 15:17:36 UTC u Glazbene Novosti
od Micro

Na Eurosongu 2013. Hrvatsku će predstavljati pjesma „Mižerja“ autora Gorana Topolovca iz Duge Rese, izvijestio je danas HRT.

Tako je odlučilo Povjerenstvo za izbor pjesme za Eurosong poslije preslušavanja skladbi koje su pristigle na javni poziv. U Povjerenstvu su bili v.d. urednika Zabavnog programa Velimir Đuretić, glazbeni producent i aranžer Nikša Bratoš te glazbeni producent i skladatelj Ante Pecotić. Odabrana je i rezervna pjesma „Cili svit za bili cvit“ autora Miroslava Buljana iz Zagreba. Nakon izbora pjesme, slijedi izbor izvođača o kojemu će odlučivati povjerenstvo u sastavu Velimir Đuretić, Nikša Bratoš i Mojmir Čačija, dok su članovi u zamjeni Vesna Karuza i Ante Pecotić. Početkom veljače očekuje se da će biti završen i finalni audiozapis pjesme kojom će hrvatski predstavnici nastupiti na Eurosongu 2013. Ovogodišnji 58. Eurosong održat će se u Malmoeu, trećem po veličini gradu u Švedskoj. Poluzavršnice će biti održane 14. i 16. svibnja, dok je velika završnica najavljena za 18. svibnja.

ČESTIT BOŽIĆ I SRETNA 2013. GODINA

Postavljeno 22.12.2012 @ 08:35:44 UTC u Glazbene Novosti
od micro

SVIM DRAGIM ČLANOVIMA I POSJETITELJIMA MJUZA.NET NEKA BOŽIĆ DONESE OBILJE BLAGOSTANJA I MIRA, A NOVA 2013. GODINA PUNO USPJEŠNIH I VESELIH TRENUTAKA!

 

ADMINISTRACIJA MJUZA.NET

Glazba: TOMISLAV BRALIĆ & KLAPA INTRADE: Album "Sritan čovik"

Postavljeno 12.12.2012 @ 16:30:24 UTC u Glazbene Novosti
od micro

Kao što su naši klapaši najsritniji kad pivaju, mi smo najsritniji kad ih slušamo, jer nam pjesmom vraćaju neka zaboravljena vremena, običaje, ljude, ljubav i sve to umiveno našim prekrasnim morem i mirisom lavande i smilja. Ovaj je album izvrstan odabir pjesama Tomislava Bralića i klape Intrade, jer obuhvaća sva duhovna stanja čovjeka, odgovara na mnoga životna pitanja od onog, „zašto uvik pivan“ do onog što to ima u „Škrinji ljubavi“ ili „Što bi moja duša bila“. Ima tu malo i nostalgije, „Nisan te sriće“, „Što bi moja duša bila“, Riči u mislima (Bolje sam moga), ali i sreće „Pisma nas je vezala“ i naravno one sreće koje žele podijeliti sa svim svojim obožavateljima, a to je da im svima bude „Sritan Božić“. Bolji znak pažnje, ali i pažljivog odabira poklona onima koje najviše volite ne možete 'falit' ako odaberete ovaj novi album najpopularnije klape u Hrvata. Nakon hit albuma „Zora bila“ dolazi novi pod nazivom „Sritan čovik“ koji uključuje velike hitove „Nisan te sriće“, „Zašto uvik pivam“, „Kad se zamislim“ i duet sa Oliverom Dragojevićem „Škrinja jubavi“ koji će zasigurno biti veliki hit i nezaobilazna pjesma u njihovom repertoaru...

Glazba: ZELJKO BEBEK: Novi album u prodaji

Postavljeno 10.12.2012 @ 15:59:40 UTC u Glazbene Novosti
od micro

Željko Bebek do prije nekoliko godina vjerovao je da više nikad neće snimati nove pjesme. Jednostavno, smatrao je da za time nema potrebe nakon karijere pjevača u najvećem rock bendu svih vremena ovih prostora i nakon solističke karijere u kojoj su mu neki od najvećih skladatelja regije napisali neke od svojih najboljih pjesama.

Uslijed, kako sam kaže, krize autora na ovim prostorima bez ikakvih problema dozvolio si je diskografsku pauzu od punih dvanaest godina. No, prevarili biste se kad biste pomislili da je Željko samo sjedio kod kuće sa svojom obitelji, jer nakon stadionske turneje Bijelog Dugmeta 2005. godine zaredali su se rasprodani dvoranski koncerti koje je održavao u kombinaciji s Alenom i Tifom. U međuvremenu se često i rado odazivao na pozive prijatelja da pjeva duete i tako je prilikom gostovanja na albumu Crvene jabuke (ponovno) upoznao njihovog producenta Branimira Mihaljevića. Razgovarali su o Željkovim idejama i razmišljanjima o glazbi te se tada rodila ideja o suradnji koja je dovela do albuma Kad poljubac pomiješaš sa vinom. Branimir, osim što je i glazbeni producent albuma on je i većinski autor, te je uz stihove Faye, Antonije Šole i Marija Mihaljevića napisao čak osam pjesama za novi album...


Page 4 od 43 (215 total stories) [ << | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | > | >> ]