Navigacija
icon_Home.png Home
icon_Forums.png Forum
icon_ludnica_ipod_25.png LudnicaShow/Hide content
Access restricted to our members Now Playing
Access restricted to our members Playlist|Requests
Access restricted to our members New Additions
Access restricted to our members Top Songs
Access restricted to our members Top Users
Access restricted to our members Listener Locator
icon_News.png NewsShow/Hide content
Access restricted to our members Arhiva clanaka
icon_info_25.png InfoShow/Hide content
Access restricted to our members Ankete
tree-T.gif Feedback
tree-T.gif Preporucite nas
Access restricted to our members Top 10
tree-L.gif Vas profil
Now Online
Trenutno je nazočno, 49 gostiju i 2 članova koji su on-line.

Vi ste anonimni korisnik. Možete se registrirati ako kliknete ovdje
User Info
Vas IP: 3.81.89.248

Dobrodosli, Anonymous
Nadimak
Lozinka
Sigurnosni kod
Sigurnosni kod
Upisi sigurnosni kod


· Registrirajte se
· Izgublljena Lozinka
Server Date/Time
5 December 2021 16:25:08 UTC (GMT +0)
Anketa
Koju vrstu glazbe najradje slusate

pop (pop-rock)
zabavnu
tamburica/klape
rock/metal/punk
jazz/soul/blues
elektronicka glazba (house/techno/dance)
hip-hop
duhovna glazba
turbofolkTrenutni rezultati
Sve ankete

Glasova: 77
Komentara: 0
Slušaj LuDNiCu
Prijatelji
D&D Cromp3
 

 

Glazba: GORAN KARAN: Novi album u prodaji

Postavljeno 12.02.2013 @ 16:17:19 UTC u Glazbene Novosti
od micro

Goran Karan može reći da mu je 2013. godina počela zaposleno i da se nada da će mu takva i ostati, naime potpisao je za diskografsku kuću Scardona koja mu izdaje novi album Čovik tvoj uoči njegovog velikog koncerta povodom Valentinova 12.2. u Lisinskom.

Evo što sam Goran kaže o svom novom albumu: „Album je najavljen s par pjesama i videom za pjesmu 'Prijatelju', koji je inspirirano režirao Željko Petreš. Ta se pjesma uspela na top listi svih hrvatskih radijskih postaja i u prvom tjednu došla na drugo mjesto, tako da je odličan uvod i predstavljanje rukopisa novog albuma. Nešto prije smo Helena Bastić i ja pjevali zajedničku autorsku pjesmu 'Zaboravi' na 'Chansonfestu' u Zagrebu, nastupili u TV show-u 'Ples sa zvijezdama', a i spot ćemo uskoro predstaviti. Siguran sam da na albumu svaka pjesma može biti radijski zanimljiva, sada je na mojoj diskografskoj kući 'Scardona' i meni da odlučimo kojim ćemo redom puštati singlove. Kako je sad veljača, vjerojatno će iduća u radio eksploataciju pjesma 'Par je Božji dar'. Ono što mi je osobno zanimljivo i važno je činjenica da je ovaj album dosada ponajviše moj autorski. Od jedanaest pjesama, tri su autorske suradnje; sa Nenadom Ninčevićem koji je autor teksta za pjesmu 'Nevera', sa Helenom Bastić, koja je napisala riječi za kompoziciju 'Zaboravi' te sa mojim starim kompanjonom i glazbenim producentom još iz dana grupe Big Blue, Remom Cartagine, koji je komponirao glazbu za 'Ljubav čuvaj'. Ostalih osam su moje djelo. Nikša Bratoš, Nenad Šiškov i Remo Cartagine su obukli pjesme u topao zvuk i zanimljive aranžmane, a sviračkim umijećem komplimentirali svakoj pjesmi na albumu. Naravno, uz Tomislava Bralića, Anu Rucner i Helenu Bastić, kao pjevaču bilo mi je i lako i ugodno i izazovno.“

Glazba: IVANA MARIĆ: Objavila prvi album

Postavljeno 12.02.2013 @ 16:00:55 UTC u Glazbene Novosti
od micro

Četiri godine od objavljivanja prvog samostalnog singla "Tebe voljeti", Ivana Marić dočekala je izlazak albuma "Hodaj" u izdanju Croatia Records-a. Od kraja 2008. Ivana je nanizala pet vrlo uspješnih singlova s kojima je pronašla svoje mjesto u radijskim programima, a da je njezina popularnost sve veća dokazuje i nedavna live svirka u studiju Narodnog radija nakon koje su reakcije slušatelja bile više nego pozitivne. Nakon spomenute "Tebe voljeti" koja i otvara album "Hodaj", uslijedila je pjesma "Trn i cvijet (Stani)", (obje pjesme napisala je Aleksandra Milutinović) koja je do danas ostala možda i njezin najprepoznatljiviji hit, a krajem 2010. godine publici se predstavlja pjesmom Arsena Dedića "Izdajica". Sve Ivanine singlove prate i odlični video spotovi, a isti je uspjeh uslijedio i prošlog proljeća s nešto bržom pjesmom "Popuštam" koja je odlično prošla na radio postajama. Taj je singl i najavio Ivanin ulazak u studio i dovršavanje pjesama za album koji je dobio ime po posljednjem singlu s albuma, "Hodaj", a koji je Ivana posvetila svojoj kćerki. Bogato opremljeni CD uz tekstove svih pjesama i galeriju Ivaninih fotografija Gorana Matijašeca, sadrži još 5 pjesama među kojima su i "Ne prilazi" s Hrvatskog radijskog festivala 2009., te "Tko si mi ti" koju je Ivana izvela na nedavnom Međimurskom festivalu i za koju je osvojila nagradu za najbolju interpretaciju, a kao posebni dodatak tu je i klavirska verzija iste pjesme.

Glazba: DRAZEN ZECIC: Priprema novi studijski album

Postavljeno 24.01.2013 @ 16:01:02 UTC u Glazbene Novosti
od Micro

Singlom "Ljubio sam nevjernicu", objavljenim krajem prošle godine, Dražen Zečić je najavio ponovni ulazak u studio i pripremu novog studijskog albuma. Njegov prethodnik "Crni kralj i bijela dama" objavljen 2011. godine i danas je među najprodavanijim izdanjima zbog čega Zečić ima još veću odgovornost prema svojoj publici. Iako je njihova međusobna ljubav i poštovanje potvrđena koncertnim spektaklom u pulskoj Areni, s kojeg je objavljen "Best of" live CD i DVD, Zečić nikako ne želi spavati na lovorikama slave već i dalje pazi da pjesme budu na onom nivou koji njegova publika očekuje.

Osim nekoliko koncerata u veljači Zečić se drži i svoje tradicije kad su u pitanju koncerti za vrijeme korizme kada ga je nemoguće vidjeti na pozornici. Upravo to vrijeme će iskoristiti za rad na svom novom albumu, ali i prvom solo albumu Ivane Kovač kojoj je već napisao dvije pjesme "Raskoš" i "Što stari ljudi kažu".

Glazba: "Mižerja" će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2013.

Postavljeno 16.01.2013 @ 15:17:36 UTC u Glazbene Novosti
od Micro

Na Eurosongu 2013. Hrvatsku će predstavljati pjesma „Mižerja“ autora Gorana Topolovca iz Duge Rese, izvijestio je danas HRT.

Tako je odlučilo Povjerenstvo za izbor pjesme za Eurosong poslije preslušavanja skladbi koje su pristigle na javni poziv. U Povjerenstvu su bili v.d. urednika Zabavnog programa Velimir Đuretić, glazbeni producent i aranžer Nikša Bratoš te glazbeni producent i skladatelj Ante Pecotić. Odabrana je i rezervna pjesma „Cili svit za bili cvit“ autora Miroslava Buljana iz Zagreba. Nakon izbora pjesme, slijedi izbor izvođača o kojemu će odlučivati povjerenstvo u sastavu Velimir Đuretić, Nikša Bratoš i Mojmir Čačija, dok su članovi u zamjeni Vesna Karuza i Ante Pecotić. Početkom veljače očekuje se da će biti završen i finalni audiozapis pjesme kojom će hrvatski predstavnici nastupiti na Eurosongu 2013. Ovogodišnji 58. Eurosong održat će se u Malmoeu, trećem po veličini gradu u Švedskoj. Poluzavršnice će biti održane 14. i 16. svibnja, dok je velika završnica najavljena za 18. svibnja.

ČESTIT BOŽIĆ I SRETNA 2013. GODINA

Postavljeno 22.12.2012 @ 08:35:44 UTC u Glazbene Novosti
od micro

SVIM DRAGIM ČLANOVIMA I POSJETITELJIMA MJUZA.NET NEKA BOŽIĆ DONESE OBILJE BLAGOSTANJA I MIRA, A NOVA 2013. GODINA PUNO USPJEŠNIH I VESELIH TRENUTAKA!

 

ADMINISTRACIJA MJUZA.NET


Page 4 od 45 (225 total stories) [ << | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | > | >> ]