Page 1 of 1

Registracija novih članova

PostPosted: 02 Mar 2012, 09:11
by Micro
Poštovani članovi i prijatelji mjuze,

u posljednje vrijeme svjedoci smo najave velikih promjena na Internetu u smislu detaljnijeg praćenja i špijuniranja podataka što će sigurno dovesti do ograničavanja privatnosti svakog od nas koji se služimo tom globalnom mrežom. Vidite i da naši linkovi velikom brzinom nestaju, točnije budu prijavljivani kao ilegalan sadržaj. Iz tih, ali i mnogih drugih razloga prisiljeni smo do daljnjeg ZATVORITI REGISTRACIJE NOVIH ČLANOVA, točnije OGRANIČITI ih. Naime, od danas novi član će se moći postati samo uz pozivnicu nekoga od naših poznatih i priznatih članova. Ta pozivnica sa sobom nosi i određene odgovornosti i obveze koje možete pročitati u nastavku:

1. Ako pozvani član teže prekrši neko od naših najvažnijih pravila, a od danas to uključuje i prijavljivanje nekog od linkova, isti će biti kažnjen trajnom zabranom pristupa našoj stranici.

2. Isto tako član od kojeg je dobio pozivnicu također će snositi kaznu u vidu privremenog pristupa našoj stranici, a ona ovisno o težini prekršaja pozvanog člana može iznositi od tjedan dana do 3 mjeseca.

3. Za pozivnicu potencijalnog člana možete se obratiti nekom od administratora ili moderatora koji će u dogovoru sa administratorima odobriti registraciju. Samo je potrebno navesti nick potencijalnog člana i pripadajući e-mail kako bi ga se moglo identificirati.

3. Pod našim pravilima i obavijestima u posebnoj temi će svi moći imati uvid tko je koga pozvao i ako je eventualno kažnjen, zašto i na koje vrijeme.


Za sva pitanja i eventualne nejasnoće možete se obratiti nadležnim osobama ove stranice.

Mjuza.net management