Registracija novih članova

Pročitajte pravila i obavijesti vezane uz našu stranicu

Registracija novih članova

Postby Micro » 02 Mar 2012, 09:11

Poštovani članovi i prijatelji mjuze,

u posljednje vrijeme svjedoci smo najave velikih promjena na Internetu u smislu detaljnijeg praćenja i špijuniranja podataka što će sigurno dovesti do ograničavanja privatnosti svakog od nas koji se služimo tom globalnom mrežom. Vidite i da naši linkovi velikom brzinom nestaju, točnije budu prijavljivani kao ilegalan sadržaj. Iz tih, ali i mnogih drugih razloga prisiljeni smo do daljnjeg ZATVORITI REGISTRACIJE NOVIH ČLANOVA, točnije OGRANIČITI ih. Naime, od danas novi član će se moći postati samo uz pozivnicu nekoga od naših poznatih i priznatih članova. Ta pozivnica sa sobom nosi i određene odgovornosti i obveze koje možete pročitati u nastavku:

1. Ako pozvani član teže prekrši neko od naših najvažnijih pravila, a od danas to uključuje i prijavljivanje nekog od linkova, isti će biti kažnjen trajnom zabranom pristupa našoj stranici.

2. Isto tako član od kojeg je dobio pozivnicu također će snositi kaznu u vidu privremenog pristupa našoj stranici, a ona ovisno o težini prekršaja pozvanog člana može iznositi od tjedan dana do 3 mjeseca.

3. Za pozivnicu potencijalnog člana možete se obratiti nekom od administratora ili moderatora koji će u dogovoru sa administratorima odobriti registraciju. Samo je potrebno navesti nick potencijalnog člana i pripadajući e-mail kako bi ga se moglo identificirati.

3. Pod našim pravilima i obavijestima u posebnoj temi će svi moći imati uvid tko je koga pozvao i ako je eventualno kažnjen, zašto i na koje vrijeme.


Za sva pitanja i eventualne nejasnoće možete se obratiti nadležnim osobama ove stranice.

Mjuza.net management
User avatar
Micro
mjuzin revizor
 
18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership
 
Status: Offline
Posts: 6069
Joined: 26 May 2005
Last Visit: 24 Mar 2024, 16:41
Location: HR
High scores: 5
Given thanks: 586
Been thanked: 970 times in 27 posts
    Windows 7 Firefox

Return to Obavezno Procitati

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron