Page 1 of 1

DISKOGRAFIJE

PostPosted: 06 Nov 2008, 11:51
by Micro
Zabranjeno je potraživati cijele diskografije na forumu! Točnije, nije dozvoljeno otvarati nove teme u podforumu "Diskografije" pod domaćom glabom ili "Albumi i diskografije" pod stranom, ako nemate ponuditi bar jedan album u tu temu i tako pomoći prikupljanju te iste diskografije.

Sve teme koje budu glasile - Req: glazbeni autor - diskografija, a u njoj ne bude postavljen niti jedan album, biti će izbrisane ili "bačene u smeće"!

Dovoljno je otvoriti temu na način: glazbeni autor - diskografija i u njoj, uz postavljeno minimalno jedan album, zamoliti ostale korisnike da pomognu u prikupljanju ostatka diskografije.

Hvala na razumijevanju.

PostPosted: 01 Jun 2009, 10:18
by Micro
Nakon sređivanja dijela podforuma "diskografije" (Domaća glazba) uvodi se novi način postanja i ponašanja u tom dijelu foruma. Isto vrijedi i za diskografije Izvođača iz susjednih zemalja. U sljedećih par točaka navesti ću kako bi trebao, odnosno kako bi bilo poželjno da podforum "diskografije" funkcionira.

1. U podforumu "diskografije" trebali bi se nalaziti samo linkovi za albume od pojedinog pjevača/ice ili glazbene grupe i sve usko vezano uz to (popis pjesama, cover, info o pjevaču/ici ili gl. grupi, bitrate albuma...).

2. Nisu dozvoljeni bilo kakvi upiti, komentari, zahvale ili tome slično. Za zahvaljivanje koristite isključivo tipku "Thanks", a za sve upite, komentare i slično koristite slijedeću temu --> ZAMOLBE ZA OBNOVU LINKOVA

3. Ako želite otvoriti novu temu učinite to na ovaj način: glazbeni autor - diskografija. Ali naravno najprije provjerite da li tema o tom gl. autoru već postoji. Ukoliko želite obnoviti linkove za određeni album/albume koji više nisu aktivni, bilo bi poželjno da koristite opciju "Edit" AKO vaš post sa tim albumom ili albumima u toj temi već postoji/e. Ako ne, normalno napravite novi post i u njemu postavite linkove za album/e.

4. Kada postavljate link za neki album, bilo bi poželjno da prije toga stavite i popis pjesama koji se nalazi na tom istom albumu kao i ostale podatke. Npr. godina izlaska i informacija u kojem je bitrate-u (kbps) album ripan ili postavljen. Neka vam ove temu budu primjer za to:

1. primjer
2. primjer

Unaprijed hvala na razumijevanju.

Mjuza.net management