Pravila ponašanja na forumu

Pročitajte pravila i obavijesti vezane uz našu stranicu

Pravila ponašanja na forumu

Postby Micro » 14 Nov 2007, 04:49

1. Zabranjeno je vrijeđanje i omalovažavanje administratora, moderatora, ali i drugih članova ove stranice na bilo koji način. Ukoliko se pojave postovi ili rečenice takve vrste, oni će biti izbrisani, a član koji je to napisao bit će opomenut ili baniran, ovisno o vrsti uvrede.

2. Nije preporučljivo pisati VELIKIM SLOVIMA jer se pod tim podrazumijeva "vikanje", a to se smatra nepristojnim.
Isto tako, radi preglednosti foruma, nastojte previše ne koristiti boldirana, uvećana ili slova u boji, osim u slučaju da želite nešto istaknuti. Isto vrijedi i za smajliće, koje nastojte koristiti u umjerenoj količini.

3. Suzdržavajte se od odgovora koji se ne tiču određene teme u kojoj se post nalazi (tkz. "offtopic"). Sve rasprave, svađe i primjedbe koje nemaju veze sa određenom temom rješavajte preko privatnih poruka. Svi takvi postovi će biti izbrisani, a po procjeni administratora/moderatora postoji mogućnost brisanja i cijele teme.

4. Spamanje se također zabranjuje. Ponavljanje istih pitanja, odgovora ili otvaranje vrlo sličnih tema u različitim podforumima u kraćem vremenskom razdoblju smatra se spamom i može biti kažnjivo!

5. Nije dozvoljena bilo kakva promocija ili reklamiranje drugih glazbenih web stranica ili blogova, ako to administrator nije dopustio. Svi takvi postovi će biti izbrisani, a autor tog posta opomenut.

6. Ukoliko se na forumu pojavi tema ili post koja nije primjerena ovoj stranici (npr. politička tema, tema o pornografiji i sl.), po procjeni administratora/moderatora ona će biti izbrisana.


Nepoštivanje ovih pravila može biti kažnjeno opomenom ili banom, pa molimo članove da ih se pridržavaju.

Hvala na razumijevanju.
User avatar
Micro
mjuzin revizor
 
18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership18 years of membership
 
Status: Offline
Posts: 6069
Joined: 26 May 2005
Last Visit: 16 Feb 2024, 04:20
Location: HR
High scores: 5
Given thanks: 583
Been thanked: 970 times in 27 posts

Return to Obavezno Procitati

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron